Vil du have nul alger på

Hos Midtjysk Facility Service tilbyder vi professionel algebehandling. Vi tilbyder algebehandling af tag samt facaderens og fliserens. Vores erfarne team sikrer en effektiv og varig løsning for algeproblemer.

Algebehandling

i hele Midt- og Østjylland

Tagoverflader, fliser og facader rammes af alger og mos og vi hjælper med igen at få dit tag, facade og fliser til at fremstå som nye. Dit tag bør algebehandles løbende, både af kosmetiske og sikkerhedsmæssige årsager. Alger og mos kan medføre fare for nedfaldne tagsten på sigt. På dine fliser er det ligeledes vigtigt at fjerne alger af sikkerhedsmæssige årsager, da fliserne bliver med tiden bliver glatte af algebelægning.

 

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alle vores ydelser og vi betjener kunder i hele Midt- og Østjylland og i områder som Aarhus, Harlev, Skanderborg, Silkeborg, Hørning, Galten/Skovby, og mange flere.

Facade rens

  • Rensning af facader forhindrer tidlig nedbrydning og sikrer et præsentabelt udseende.

Flise rens

  • Rensning af fliser sikrer, at dit udendørs område forbliver sikkert og smukt.

Algebehandling af tag

  • Algebehandling af tag er med til at beskytte dit tag mod skader og forlænger tagets levetid.

Vi stræber efter enestående kundeservice

Beregn CO² forbrug

på algebehandling

Som erhvervskunde hos Midtjysk Facility Service tilbyder vi at beregne dit CO2-aftryk på algebehandling gennem vores tjenester.

 

Vi hjælper dig med at opretholde gennemsigtighed omkring arbejdets miljøpåvirkning.

Få et tilbud

På algebehandling

Har du udfordringer med alger på facade, fliser eller tag? Udfyld venligst nedenstående oplysninger, og lad os komme igang med at skabe et smukt resultat for dig. Vores tilbud er gratis og uforpligtende – så tag det første skridt mod en mere præsentabel ejendom. Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv til os

Ring til os

Besøg os

Midtjysk Facility Service

Rosbjergvej 58K

8220 Brabrand