Midtjysk Facility tilbyder:

Hos Midtjysk Facility Service er vi stolte af at levere skræddersyede løsninger til vores kunder. Vi tilbyder erhvervsrengøring, ejendomsservice, algebehandling, køkkendrift og vinduespudsning. Med mange års erfaring og en fast forpligtelse til kvalitet er vores mål at skabe et sundt og rent miljø for vores kunder.

Om Midtjysk Facility Service

Vores identitet

Midtjysk Facility Service er mere end bare en rengøringsvirksomhed. Vi er stolte af at stå for kvalitet, punktlighed og forudsigelighed. Vi er kendt for at overholde vores aftaler og for at have genkendelige medarbejdere, der møder op med et smil. Vi er professionelle i alt, hvad vi gør, og vores mål er at gøre hverdagen lettere for vores kunder.

Vores team

Vores styrke ligger i vores dedikerede medarbejdere. De er erfarne, nøje udvalgt og servicemindede. De gør mere end blot at rengøre; de skaber et positivt og sundt miljø for vores kunder. Vi er stolte af at have et team, der altid møder vores kunder og deres kunder med et smil.

Tag med os på arbejde

I filmen fortæller en af vores assistenter, Yasotha, hvordan det er at arbejde hos Midtjysk Facility Service.

En professionel løsning

Tilfredse kunder

Tilfredse kunder er alfa omega for en sund forretning. For sikre tilfredse kunder vægter vi:

✓  Løbende dialog

✓  Regelmæssig kontrol og opfølgning

✓  Konkurrencedygtige priser

✓  Fleksible løsninger, der tilpasser sig kundens behov

For at sikre din tilfredshed sætter vi en ære i, at levere et tilfredsstillende stykke arbejde, så I kan koncentrere sig om jeres kerneopgaver.

Et godt arbejdsmiljø

Vi vægter at skabe et godt arbejdsmiljø for vores medabejdere. For os er et godt arbejdsmiljø:

✓  Et godt kollegialt sammenhold

✓  En respektfuld omgangstone

✓  Medarbejderne føler sig værdsat

✓  Indflydelse på egen arbejdstid

Vores erfaring er at et godt arbejdsmiljø skaber god synergi blandt medarbejderne, og et godt resultat hos kunderne.

Vores medarbejdere og afdelinger

Mød nogle af dem der sørger for rene lokaler

Anette Ry Andersen

“Jeg er super glad for at arbejde ved Midtjysk Facility Service”

 

 

Midtjysk Facility Service er en god  arbejdsplads med skønne kollegaer, en god chef og et godt arbejdesmiljø, hvor ikke to dage er ens – det er noget jeg trives godt i. Så jeg er super glad for at arbejde ved Midtjysk Facility Service.

Denisa Mihaela

“Midtjysk Facility Service er mit andet hjem”

 

 

For mig er arbejdet mit andet hjem. Her føler jeg mig værdsat, accepteret og samtidig også guidet på en empatisk og professionel måde. Jeg er ekstremt glad for at være en del af Midtjysk Facility Service.

Golec Ewa

“Her får jeg mulighed for at vise, hvad jeg duer til”

 

 

Jeg holder meget af at arbejde for Midtjysk Facility Service. Her er vi lidt som en familie. Vi passer på hinanden og hjælper hinanden, og vi spørger ind til hinanden. Her får jeg også meget plads til at være mig selv, og jeg mulighed for at vise hvad jeg duer til. Arbejdet er afvekslende, og der er ofte nye udfordringer der skal løses.

Send en uopfordret ansøgning

Måske er dit drømmejob lige rundt om hjørnet

Er du klar til at være en del af det sjoveste og mest professionelle hold i Danmark? Så opfordrer vi dig altid til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi ser frem til at høre fra dig!